Fordypningsseminar 6.-9. november 2022

INVITASJON TIL FORDYPNINGsseminar I BASAL KROPPSKJENNSKAP

Fordypning i flyt og rytme for å fremme bevegelseskvalitet
– med Basal Kroppskjennskap som tilnærming

Dato: 6.-9.november 2022 (søndag kveld til onsdag lunsj)

Sted: Gavelstad Gjestegård, Svarstad

Arrangør: Norsk Institutt for Basal Kroppskjennskap (NIBK)

Kursleder: Anne Marie Böhme Hetlevik

                                                                                                   
Vi har den glede å invitere til fordypningsseminar i Basal Kroppskjennskap (BK) over tre dager på Gavelstad Gjestegård!

Kurset har som mål å gi påfyll til dere som har en interesse for BK, og det vil som vanlig inneholde mye praksis og noe teori/samtale. I dette kurset vil vi fordype oss spesielt i hvordan vi kan jobbe med flyt og rytme i bevegelsene for å fremme bevegelseskvalitet. Vi håper det å bli guidet selv, og å være i egne bevegelser, kan gi påfyll til egen prosess og inspirasjon til egen praksis.

Vi vil starte og ende dagene med sitting, jobbe med hverdagskoordinasjoner og ha bevegelsespraksis der vi jobber både i liggende, sittende, stående og gående. Vi har også invitert en fysioterapeut som er en ressursperson spesielt når det gjelder flyt og rytme i bevegelser, så vi kan glede oss til to spennende timer med henne. Praksis vil bli fordelt utover dagen og vi har en god pause midt på dagen der dere har mulighet for å gå dere en tur i det fine området og gjerne bli litt kjent med hverandre. Når vi bor sammen på denne måten gir det en god anledning til å dele erfaringer og lære av hverandres kunnskap.

Vi ønsker at alle ankommer Gavelstad innen kl 18.00 på søndag der vi starter med et felles måltid og forbereder oss til oppstart av praksis mandag morgen. Onsdag avrunder vi kl 12.00 med lunsj.


Vi håper at mange av dere som bruker BK i hverdagen, eller gjerne skulle brukt det mer, synes dette høres interessant ut og har lyst til å bli med disse dagene. Hvis dere har spørsmål – ikke nøl med å ta kontakt.

 

Påmeldingsfrist: utvidet frist, fremdeles ledige plasser
Pris: kr. 3800
Påmelding sendes 
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Pris overnatting Gavelstad: enkeltrom 1200,- inklusiv alle måltider

 

Velkommen til tre dager med BK praksis 
og nye erfaringer i vår utrolige verden av bevegelser!

Utskrift E-post

Hvorfor har ingen lært meg disse enkle og nyttige bevegelsesprinsippene før? Det jeg har lært på disse få timene med BK, har jeg med meg i dagliglivet fra jeg står opp til jeg legger meg

Om NIBK

Basal kroppskjennskap er en fysioterapimetode som har vært godkjent i nærmere 30 år. Det er en arbeidsform som retter seg både mot forebyggende-, helsefremmende og klinisk virksomhet i fysioterapi.

Logg inn