Covid-19 og vårens kurs

Written on .

Vi i NIBK følger regjeringens anbefaling og utsetter vårens kurs i Basal Kroppskjennskap. Vi vil komme tilbake til nye datoer for kursene når situasjonen igjen tillater oss å holde slike kurs. 

Vi hadde gledet oss til å holde kurs og jobbe videre med utdanning i BK, og håper å se mange av dere når vi er i gang igjen. BK er en metode som gir mye utvikling i egentrening og vi håper dere kan motivere pasienter til å bruke tiden nå til å jobbe videre med egen utvikling, gjerne med veiledning av dere når de har behov for det. Noen av dere fysioterapeuter får nå også tid tilgjengelig for å jobbe med selvutvikling og egentrening i BK, og vi håper dere som er underveis i kursrekken tar denne anledningen til å fordype dere. Hvis dere har behov for veiledning kan dere kontakte oss i NIBK - bruk adressen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .

Basal Kroppskjennskap kan være en god tilnærming til å takle denne utfordrende tiden. Mange av oss har brukt metoden for å komme gjennom utfordrende perioder - som hjelp til å finne både styrke og fleksibilitet - samling og ro. Håper mange kan ha glede av bevegelsene nå og i tiden som kommer. 

Beste hilsen fra oss i NIBK
v/ Anne Marie Böhme Hetlevik, styret NIBK

Utskrift