Interessegruppe Basal Kroppskjennskap etablert i Bergen

Interessegruppe for Basal Kroppskjennskap i Bergen

I september 2016 ble det etablert en interessegruppe for BK for fysioterapeuter som bor i Bergen og omegn. Formålet var å skape en plattform for klinikere, for utveksling av erfaringer, formidling av aktiviteter eller litteratur, eller også praktisk gjennomgang av utvalgte bevegelser. I første rekke ble det invitert fysioterapeuter som har gått BK-kurs eller tatt BBAM utdanningen, men interessegruppen er også åpen for andre fysioterapeuter som har interesse for BK. Treffpunkt er Høgskolen på Vestlandet (tidligere Høgskolen i Bergen).

Til nå har gruppen hatt møte annenhver måned, i alt 4 ganger, og det har kommet 6-10 deltakere hver gang. Deltakerne har anledning til å melde saker på forhånd eller under møtet, dersom det er tid. Så langt er filmene fra BARS-manualen brukt som bakgrunn for å observere bevegelse og kommunikasjon mellom terapeut og pasient. Det har oppstått gode diskusjoner mellom deltakerne, med utveksling av erfaringer fra egen praksis. 

Ettersom det ikke finnes en oppdatert liste over BK-terapeuter i Bergensområdet, kan det være at vi har oversett noen. Vi vil derfor be deg om å ta kontakt dersom du ønsker å komme med på kontaktlisten. Send gjerne en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi ønsker alle med interesse for BK velkommen på neste møte, den 26. april kl 16.00!

På vegne av Interessegruppen,

Aarid Liland Olsen

Utskrift E-post

Hvorfor har ingen lært meg disse enkle og nyttige bevegelsesprinsippene før? Det jeg har lært på disse få timene med BK, har jeg med meg i dagliglivet fra jeg står opp til jeg legger meg

Om NIBK

Basal kroppskjennskap er en fysioterapimetode som har vært godkjent i nærmere 30 år. Det er en arbeidsform som retter seg både mot forebyggende-, helsefremmende og klinisk virksomhet i fysioterapi.

Logg inn