Invitasjon fordypningsseminar BK

INVITASJON TIL FORDYPNINGsseminar I BASAL KROPPSKJENNSKAP

Dato: 31.januar – 1.februar

Sted: Bergen (mer spesifikt sted kommer)

Arrangør: Norsk Institutt for Basal Kroppskjennskap (NIBK)

Kursleder: Anne Marie Böhme Hetlevik sammen med lærerkandidater Aarid Olsen

 

Vi har den glede å invitere til fordypningsseminar i Basal Kroppskjennskap (BK) over to dager. Kurset har som mål å gi påfyll til dere som har en interesse for BK, og det vil inneholde mye praksis og noe teori/samtale. Midt på dagen har vi en pause med felles lunsj og tid til å bli litt kjent.

Vi planlegger å jobbe begge dager fra kl 8.30 – 16.00. Vi vil starte dagene med sitting og hverdagskoordinasjoner, og deretter ha bevegelsespraksis der vi jobber både i liggende, sittende, stående og gående. Praksisen vil også inneholde noe bruk av stemme, relasjonsøvelser og refleksjon rundt praksis. Det blir to praksis bolker begge dagene. Vi håper det å bli guidet selv, og å være i egne bevegelser, kan gi påfyll til egen prosess og inspirasjon til egen praksis.

I den ene teoretiske delen vil vi presentere en del av den nyere forskningen som er gjort, og dere vil som forberedelse til det få tilsendt referanser på aktuell litteratur. Den andre teoretiske delen vil bestå av refleksjoner rundt spørsmål fra praksis. Vi tre kursledere har ulik praksis erfaring som dekker både arbeid innen psykiatri, muskel-skjelett lidelser (deriblant reumatologi), neurologi og utmattelses tilstander. Vi vil gjerne ha innspill fra deltakerne i denne delen, og send oss gjerne innspill i forkant av kurset med problemstillinger fra egen praksis dere gjerne vil belyse.

Vi håper mange av dere som bruker BK i hverdagen, eller gjerne skulle brukt det mer, synes dette høres interessant ut og har lyst til å bli med disse dagene. Hvis dere har spørsmål – ikke nøl med å ta kontakt. Skulle du ha vansker med å finne overnatting, kan de lokale kurslederne være behjelpelige med dette.

Påmeldingsfrist: utvidet frist til 15.januar
Pris: kr. 2300 (inklusiv lunsj begge dager)
Påmelding sendes
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Velkommen til to dager med BK praksis
og nye erfaringer i vår utrolige verden av bevegelser!

Utskrift E-post

Hvorfor har ingen lært meg disse enkle og nyttige bevegelsesprinsippene før? Det jeg har lært på disse få timene med BK, har jeg med meg i dagliglivet fra jeg står opp til jeg legger meg

Om NIBK

Basal kroppskjennskap er en fysioterapimetode som har vært godkjent i nærmere 30 år. Det er en arbeidsform som retter seg både mot forebyggende-, helsefremmende og klinisk virksomhet i fysioterapi.

Logg inn