Invitasjon Fordypningsseminar 2021

INVITASJON TIL FORDYPNINGsseminar I BASAL KROPPSKJENNSKAP

Fordypning i pust og bruk av stemme for å fremme bevegelseskvalitet
– med
Basal Kroppskjennskap som tilnærming

Dato: 7.-10.november 2021 (søndag kveld til onsdag lunsj)

Sted: Gavelstad Gjestegård, Svarstad

Arrangør: Norsk Institutt for Basal Kroppskjennskap (NIBK)

Kursleder: Anne Marie Böhme Hetlevik sammen med lærerkandidat Aarid Olsen


Vi har den glede å invitere til fordypningsseminar i Basal Kroppskjennskap (BK) over tre dager på Gavelstad Gjestegård. I disse tider velger vi å ha kurset på et sted vi har et godt samarbeid med og som vi vet er gode på smittevern. Selv om stedet ligger i gamle Vestfold fylke er det enkelt å komme seg dit med buss fra Oslo. Vi vil ha fokus på smittevern og vil følge det som er nasjonale føringer på tidspunktet for kurset.

Kurset har som mål å gi påfyll til dere som har en interesse for BK, og det vil som vanlig inneholde mye praksis og noe teori/samtale. Vi vil starte og ende dagene med sitting, jobbe med hverdagskoordinasjoner og ha bevegelsespraksis der vi jobber både i liggende, sittende, stående og gående. I dette kurset vil vi fordype oss spesielt i pust og bruk av stemme integrert i bevegelsene for å fremme bevegelseskvalitet. Vi håper det å bli guidet selv, og å være i egne bevegelser, kan gi påfyll til egen prosess og inspirasjon til egen praksis.

Vi ønsker at alle ankommer Gavelstad innen kl 19.00 på søndag slik at vi kan bruke hele mandagen. Vi vil fordele praksis utover dagene og ha en god pause midt på dagen der dere har mulighet for å gå dere en tur i det fine området og gjerne bli litt kjent med hverandre.

Vi håper mange av dere som bruker BK i hverdagen, eller gjerne skulle brukt det mer, synes dette høres interessant ut og har lyst til å bli med disse dagene. Hvis dere har spørsmål – ikke nøl med å ta kontakt.

Påmeldingsfrist: 15.september
Pris: kr. 3800
Påmelding sendes 
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Pris overnatting Gavelstad: enkeltrom 1200,- inklusiv alle måltider

 

Velkommen til tre dager med BK praksis 
og nye erfaringer i vår utrolige verden av bevegelser!

 

Utskrift E-post

Hvorfor har ingen lært meg disse enkle og nyttige bevegelsesprinsippene før? Det jeg har lært på disse få timene med BK, har jeg med meg i dagliglivet fra jeg står opp til jeg legger meg

Om NIBK

Basal kroppskjennskap er en fysioterapimetode som har vært godkjent i nærmere 30 år. Det er en arbeidsform som retter seg både mot forebyggende-, helsefremmende og klinisk virksomhet i fysioterapi.

Logg inn